Informatie privé trainingen

Privé 1-OP-1 & 2-OP-1 Trainingen bij For The Players

Trainers

Privétrainingen bieden gepersonaliseerd leren en ontwikkeling. Ze passen zich aan jouw tempo, behoeften en vaardigheidsniveau aan. Of je nu een beginner bent of een gevorderde professional, privétrainingen tillen je naar een hoger niveau. Je krijgt de onverdeelde aandacht van een gekwalificeerde trainer, een veilige omgeving om te experimenteren en flexibiliteit in planning en duur van de sessies. Zo boek je sneller vooruitgang, overwin je obstakels en groei je consistent.

Oefeningen

1-op-1 trainingen bij voetbal bieden diverse oefeningen om je spel te verbeteren. Technische vaardigheden zoals balbeheersing, dribbelen en passen worden getraind, evenals tactisch inzicht en fysieke conditie. De trainingen worden op maat gemaakt, zodat je specifieke doelen kunt bereiken. Je trainer selecteert de juiste oefeningen om je te helpen groeien en je spel naar een hoger niveau te brengen.

 

 

Ontwikkeling

2-op-1 trainingen dragen bij aan de ontwikkeling van voetballers en voetbalsters. Ze verbeteren technische vaardigheden, tactisch inzicht en fysieke capaciteiten. Daarnaast helpen ze bij het opbouwen van zelfvertrouwen en mentale veerkracht. Met individuele aandacht en op maat gemaakte begeleiding groeien spelers op verschillende vlakken. Privé trainingen resulteren in betere prestaties en succes op het voetbalveld.


eERST VOLGENDE Privé Trainingen

Eerst volgende Cyclus, RKVV Roosendaal (Sportpark Hulsdonk)

Training 1: Vrijdag 19 januari

Training 2: Vrijdag 26 januari 

Training 3: Vrijdag 2 februari 

Training 4: Vrijdag 9 februari 

Eerst volgende cyclus, Nieuw-Vossemeer (sPORTPARK DE DANEN)

 

Training 1: Woensdag 21 februari

Training 2: Woensdag 28 februari
Training 3: Woensdag 6 Maart 
Training 4: Woensdag 13 Maart 


*Keepers kunnen helaas niet meedoen.

 *bij uitval van een training plan je samen met je trainer een ander moment in om de training in te halen!

*Geef bij ‘bijzonderheden’ aan wat voor soort training je wilt!

Voorbeeld: losse 1 op 1 training

Ander voorbeeld: 2 op 1 training, cyclus van 4 weken